... / Story's / Actueel / GRASPOP pakt uit met eigen anthem, een metaldroom die uitkomt!
Actueel

GRASPOP pakt uit met eigen anthem, een metaldroom die uitkomt!

Van 16 tot en met 19 juni zullen duizenden festivalgangers opnieuw naar de heilige gronden van de Graspop Metal Meeting trekken om daar de 25ste verjaardag van het festival te vieren. Vandaag loste de organisatie haar eigen anthem om de feestelijkheden extra kracht bij te zetten.

Graspop Anthem 2022

Om die 25ste verjaardag extra in de verf te zetten en jullie alvast op te warmen voor vier dagen vol metal, lossen de organisatoren vandaag het GMM 'Anthem'Tijs Vanneste (Oceans of Sadness, Vanechelpoel), nam samen met Mario Goossens (Triggerfinger), Johannes Van Audenhove (Evil Invaders) en Sybren Camerlynck (Fleddy Melculy) een nummer op dat de spirit van Graspop Metal Meeting perfect samenvat.

Voor een volbloed Desselaar als Tijs Vanneste is Graspop Metal Meeting (en daarvoor Graspop) al heel zijn leven ‘zijn’ dorpsfeest… “Zes keer op het podium met mijn eerste band Oceans Of Sadness en 6000 keer tot de laatste man aan den toog hangen met mijn maten… dat het verdomme een eer is het anthem te mogen schrijven en dan nog met zo’n schoon volk! Op naar de volgende 25 jaar!”