... / Story's / Actueel / UNEARTH werkt aan nieuw album en kondigt terugkeer van Mike Justian aan voor Europese festivals
Actueel

Updated 02/06/2022

Actueel

UNEARTH werkt aan nieuw album en kondigt terugkeer van Mike Justian aan voor Europese festivals

De Amerikaanse metalcore-pioniers UNEARTH hebben aangekondigd dat drummer Mike Justian (Madball) zich opnieuw bij de band zal voegen voor alle aankomende live-optredens, waaronder hun show op Alcatraz Festival, ter vervanging van Nick Pierce. Ondertussen werkt de band met de bekende producer Will Putney aan een nieuwe plaat.

"Ik ben enorm opgewonden en dankbaar voor de kans die ik krijg om deze songs weer te spelen en nieuwe herinneringen op te doen met deze jongens”, geeft Mike Justian aan.

Unearth voegt collectief toe: "Mike's bijdragen op onze albums 'The Oncoming Storm' en 'III-In the Eyes of Fire', evenals zijn ongeëvenaarde live-optredens, hebben hem voor altijd als onderdeel van deze band gecementeerd en we konden niet gelukkiger zijn om deze zomer samen met hem opnieuw het podium te delen.”

Momenteel legt de band de laatste hand aan hun nieuwe studioalbum met Will Putney. De plaat wordt Pierce's laatste album met UNEARTH, waarmee een periode van tien jaar met drie platen en tours op vijf continenten wordt afgesloten. Unearth wenst Nick collectief het beste met toekomstige projecten.

Live

12/08/22 – Alcatraz Festival, Kortrijk (BE)