... / Story's / Actueel / Het Nederlandse HALIPHRON brengt met ‘Unidentified Mass’ nieuwe single en video uit via Listenable Records
Actueel

Het Nederlandse HALIPHRON brengt met ‘Unidentified Mass’ nieuwe single en video uit via Listenable Records

HALIPHRON is een samenwerking tussen verschillende Nederlandse bekende artiesten die instaan voor een portie aardverschuivende, bombastische metal.

Haliphron 2022

De band bestaat uit een krachtige en frisse nieuwe mix van stijlen, die iets unieks toevoegt aan het genre waar theatrale horror en bombastische symfonische klanken elkaar ontmoeten. Aan de ene zijde is het donker en agressief, aan de andere kant episch en toegankelijk.

Veel acts zouden niet in staat zijn om een dergelijk straf debuutalbum af te leveren. HALIPHRON kan dat wel en levert het bewijs door op een zeer brute en epische manier hun pakkende componenten en moorddadige composities te verzamelen op een eerste langspeelplaat die in het voorjaar van 2023 zal verschijnen.

Ramon stelt: “We zijn meer dan trots om onze ondertekening en samenwerking met Listenable Records aan te kondigen! Na maanden van schrijven, voorbereiden en vooropnames gaan we binnenkort eindelijk de studio in om dit beest van een album op te nemen dat in 2023 het daglicht zal zien. De eerste single getiteld ‘Unidentified Mass’ vertelt precies waar de band voor staat: donker, episch, heftig en bombastisch.

De track en video laten je het verhaal zien van HALIPHRON, een niet-geïdentificeerde massa van dood en horror, een half mens / half beest met tentakels die alles op zijn weg diep de oceaan in sleept om te vernietigen en te elimineren.