... / Story's / Actueel / Industrial metalpioniers MEGAHERZ kondigen nieuwe langspeler ‘In Teufels Namen’ aan
Actueel

Industrial metalpioniers MEGAHERZ kondigen nieuwe langspeler ‘In Teufels Namen’ aan

De Duitse pioniers van industrial metal, MEGAHERZ, keren terug om muren af te breken met hun nieuwste studioalbum ‘In Teufels Namen’ dat op 11 augustus 2023 wordt uitgebracht via Napalm Records. Na een carrière welke drie decennia omspant, is MEGAHERZ als een de mede-oprichters van Neue Deutsche Härte uitgegroeid tot een van de belangrijkste bands in het genre.

Megaherz - Foto: Franz Schepers

Foto: Franz Schepers

Op hun nieuwe release ‘In Teufels Namen’ verheffen MEGAHERZ hun stem opnieuw en richten ze hun blik op waar het pijn doet - complottheorieën, religie en de samenleving als geheel bekritiseren, maar ook innerlijke strijd en pijn onder ogen zien. De gloednieuwe single ‘Alles Arschlöcher’ pronkt met harde gitaren, aanstekelijke synthesizermelodieën, elektronische invloeden en sterke tekst - kritiek op het slechtste van de samenleving in kenmerkende MEGAHERZ stijl. Gevolgd door een boeiende, donkere officiële muziekvideo, benadrukt het de expressieve verklaring en het sterke onderwerp.

MEGAHERZ over ‘Alles Arschlöcher’: “Vandaag presenteren we met trots de eerste single van ons nieuwe album. ‘Alles Arschlöcher’ is een keiharde uitdrukking van onze frustratie en de woede die we voelen jegens de huichelaars en manipulators van deze wereld. Laat je meeslepen door de agressie en de indringende kracht van ‘Alles Arschlöcher’ en schreeuw samen met ons je frustratie uit!”

Megaherz In Teufels Namen cover

MEGAHERZ over hun nieuwe album: “We zijn blij om eindelijk ons nieuwe album ‘In Teufels Namen’ uit te brengen en met volle kracht toe te slaan. ‘In Teufels Namen’ is een plaat doordrenkt van donkere thema's en sterke emoties. We gingen diep in de afgrond graven van de menselijke natuur en het resultaat zijn liedjes die krachtig en compromisloos een energie ontketenen die je zal wegvagen.”

Megaherz In Teufels Namen Luxe

‘In Teufels Namen’ zal beschikbaar zijn in de volgende formaten:

2 cd luxe box (inclusief gelimiteerde digisleeve, bonus cd met zes niet eerder uitgebrachte tracks, pocketfles, art print (15x15cm)) - gelimiteerd tot 300 exemplaren

1 LP uitklaphoes helder blauw - gelimiteerd tot 500 exemplaren, alleen GSA

1 LP uitklaphoes zwart – gelimiteerd tot 300 exemplaren

1 cd digisleeve + shirt bundel

1 cd gelimiteerde digihoes

Digitaal album

Het album bestellen kan HIER.