... / Story's / Actueel / INGESTED deelt ‘From Hollow Words' video met als gast Sven De Caluwé van Aborted
Actueel

INGESTED deelt ‘From Hollow Words' video met als gast Sven De Caluwé van Aborted

"Ken je ooit een van die eikels die constant zeggen dat ze dingen anders zullen doen, of zeggen dat ze er spijt van hebben dat ze je voor de gek houden, maar dan doen ze altijd dezelfde dingen steeds weer opnieuw? Nou, onze nieuwe single gaat over dat soort klootzakken", zegt zanger Jason Evans.

Ingested 2022

"Sta ons toe u 'From Hollow Words' voor te stellen, met onze goede vriend Sven de Caluwé van death metalmonsters Aborted. We wilden al heel lang met Sven samenwerken en we konden niet gelukkiger zijn om je het resultaat te laten zien van INGESTED en Aborted smashing heads!"

Hij vervolgt: "Dit beest van een nummer is no-nonsense, zwaar, agressief en is precies wat fans van beide bands willen horen! De snelle, heen en weer oproep en reactie-achtige wisselwerking tussen mij en Sven houdt de energie van begin tot eind op peil en de mix van onze stijlen vullen elkaar woest aan."

Met betrekking tot het visuele zegt hij: "Zoals altijd levert Loki Films de beelden en heeft het fantastisch werk geleverd. Dus waar wacht je nog op? Stream het nummer, bekijk de video en laat het knallen totdat je buren op je voordeur komen bonzen!"

Sven de Caluwé weegt en wikt: “Naast te zijn bestookt om deel te nemen aan het nieuwe INGESTED album waar ik onmogelijk ‘nee’ kon tegen zeggen, ken ik de jongens nu al jaren en we hebben een paar keer samen getoerd. Ze zijn een machine die gewoon is om de sloophamer te hanteren - niet het poptype van 'Wrecking Ball', let wel. Deze nieuwe plaat zal ongetwijfeld veel hoofden doen draaien. Het is hun zwaarst klinkende tot nu toe. Bekijk het en onthoud wat Jack Burton altijd zegt: het zit hem allemaal in de slam."

Ingested Ashes Lie Still cover

Het album komt in verschillende vinylvarianten, allemaal hieronder opgesomd:
• Helder met zwarte rook (exclusief voor de VS)
• Sunset Peach gemarmerd (exclusief VS)
• Violet paars gemarmerd (EU exclusief ltd tot 1000)
• Natuurlijk helder met witte spetters (exclusief EU ltd tot 250)
• Wit / oranje kleur in kleur (exclusief EU ltd tot 250)
• Natuurlijk helder met blauw-paars, oranje en zwarte spetters (exclusief EU ltd tot 250)

Jouw exemplaar bestellen kan HIER.