... / Story's / Actueel / Inschrijvingen ALCATRAZ BASH 2024 geopend - Speel met jouw band op ALCATRAZ!
Actueel

Inschrijvingen ALCATRAZ BASH 2024 geopend - Speel met jouw band op ALCATRAZ!

De tweede editie van de ALCATRAZ BASH, een organisatie van Rock Tribune in samenwerking met Alcatraz festival, was vorig jaar een inslaand succes. En ook dit jaar verwacht Rock Tribune opnieuw tal van Belgische bands die via de BASH hun kans willen wagen om de ultieme prijs in de wacht te slepen: een spot op het ALCATRAZ festival!

Exclusief voor Belgische bands

Inschrijven kan tot 20 maart 2024 via info@rock-tribune.com (vermeld ALCATRAZ BASH als onderwerp). Deelname geldt enkel voor Belgische bands die een set hebben van minimum 30 minuten EIGEN materiaal. De ALCATRAZ BASH wil originele bands een kans geven en richt zich daarom niet tot coverbands.

Wil jij met jouw band kans maken op een plek in een van de drie halve finales? Stuur dan snel jouw Artist Press Kit (met beknopte biografie + links naar songs en video’s) naar info@rock-tribune.com. Geef ook graag de voorkeurplaats voor een eventuele halve finale aan en zorg dat je die datum vrij bent!

Halve finales

Uit de inzendingen selecteert de Rock Tribune redactie twaalf bands die verdeeld over drie halve finales (met telkens vier bands) de strijd aanbinden voor een plek in de finale. De selecties worden eind maart bekendgemaakt en vinden plaats op:

13/04/2024 in South Of Heaven (Bilzen)

09/05/2024 in Kid's Rhythm 'n' Blues Kaffee (Antwerpen)

18/05/2024 in De Verlichte Geest (Kortrijk)

Finale

De winnaars en de ‘beste tweede’ stoten door naar de finale op 13 juli 2024 in Rock & Metal Café Hell Diest (Diest).

Bash 2024 3 Page 0002 (1)