... / Story's / Actueel / JIZZY PEARL'S LOVE/HATE heeft met 'Hell, CA' een nieuw album. Komt uit op 11 maart 2022
Actueel

JIZZY PEARL'S LOVE/HATE heeft met 'Hell, CA' een nieuw album. Komt uit op 11 maart 2022

Opgegroeid tijdens de losbandigheden en uitwassen die er heersten op de Sunset Strip tijdens de jaren tachtig en nog steeds sterk in 2022, heeft JIZZY PEARL'S LOVE/HATE onlangs hun derde single getiteld 'Gonna Take You Higher' op alle digitale platforms uitgebracht. 'Gonna Take You Higher' komt van het aankomende album ‘Hell, CA.’ dat op 11 maart 2022 verschijnt via Golden Robot Records.

Jizzy Pearl Press Shot
Love Hate Stick Man Album Art FINAL Album Cover

'Gonna Take You Higher' werd voorafgegaan door twee knallende singles 'Wanna Be Somebody' en 'Soul Mama' die beide JIZZY in prima vorm laten zien en een sterke indicatie geven van wat te verwachten valt van ‘Hell, CA’.

‘Hell, CA.’ is een verzameling van tien keiharde rock strijdliederen, allemaal in die kenmerkende LOVE/HATE-stijl en met JIZZY PEARL's al even karakteristieke zang.

Het album is nu beschikbaar om vooraf te bestellen.

Over JIZZY PEARL'S LOVE/HATE

LOVE/HATE is een vaste waarde op de Hollywood Sunset Strip sinds ze hun debuutalbum ‘Blackout In The Red Room’ in 1990 op Columbia Records. ‘Blackout In The Red Room’ kreeg veel lovende kritieken in zowel Kerrang! en Metal Hammer magazines. In die eerste leverde het hen zelfs de vermelding op ‘Best Record of the Year’. De originele LOVE/HATE bracht in de jaren negentig vijf platen uit en tourde met bands als Skid Row, Dio, Ozzy Osbourne & AC/DC.

Sindsdien houdt zanger JIZZY PEARL de band in leven met zijn eigen versie. JIZZY PEARL’S LOVE/HATE en speelde, nam op en tourde met platina artiesten als RATT, L.A. Guns, Steven Adler en momenteel Quiet Riot. JIZZY PEARL heeft ook vijf soloplaten uitgebracht, waaronder de Frontiers-plaat ‘ALL YOU NEED IS SOUL’ uit 2018.