... / Story's / Actueel / LORNA SHORE releaset laatste deel van ‘The Pain Trilogy’ - Nieuw album 'Pain Remains' nu uit
Actueel

Updated 14/10/2022

Actueel

LORNA SHORE releaset laatste deel van ‘The Pain Trilogy’ - Nieuw album 'Pain Remains' nu uit

Met de video voor ‘Pain Remains III: In a Sea of Fire’ (geregisseerd door David Brodsky) heeft LORNA SHORE vandaag het indrukwekkende sluitstuk van de ‘The Pain Trilogy’ vrijgegeven. Het nieuwe album ‘Pain Remains’ is nu uit.

LS

Foto: Mike Elliott (@mpelliott)

‘The Pain Trilogy’ is een driedelig verhaal dat zich richt op de stadia van rouw en kwetsbaarheid dat verteld wordt aan de hand van een (schrijnend) liefdesverhaal. De band becommentarieert de nummers als volgt:

‘Pain Remains I: Dancing Like Flames’

“Deel 1  begint met het hoofdpersonage dat gecharmeerd raakt van de persoon in zijn dromen. Hij maakt er een doel van om dit om te zetten in realiteit, hoewel hij weet dat hoe dichter hij bij zijn doel komt, hoe verder het lijkt weg te drijven."

‘Pain Remains II: 'After All I've Done, I'll Disappear'

“In het tweede deel verdwijnt de persoon en worstelt het hoofdkarakter van de trilogie om de pijn te accepteren. Hij wil ook verdwijnen en probeert het allemaal van zich af te gooien.”

‘Pain Remains III: 'In a Sea of Fire'

"Het drieluik sluit af met 'In a Sea of ​​Fire', dat niet alleen op acceptatie maar ook op woede focust. De hoofdrolspeler is niet alleen boos op zichzelf, maar ook op de wereld om hem heen. Het nummer eindigt met de hoofdpersoon die ervoor kiest om wakker worden door de wereld in brand te ontsteken. Naarmate de brand toeneemt, wordt hij in die zee van vuur ‘vrijgesproken’, zodat ook hij uiteindelijk kan verdwijnen.”

Full album nu uit

PR LS

‘Pain Remains’ verschijnt via Century Media en is beschikbaar in CD Digipak, verschillende kleuren gatefold 2-LP – opgelet: een aantal kleuren is reeds uitverkocht – en digitaal.

Voor meer info klik HIER.

Om het onze lezers makkelijk te maken vindt u hieronder de drie video’s van de trilogie. In deel twee komen onderwerpen zoals zelfmoord of zelfverwonding aan bod, vandaar dat de video mogelijk 'ongeschikt is voor bepaalde kijkers'.