... / Story's / Actueel / LORNA SHORE releast deel twee van de ‘The Pain Trilogy’
Actueel

Updated 30/09/2022

Actueel

LORNA SHORE releast deel twee van de ‘The Pain Trilogy’

In de aanloop naar de release van het nieuwe album ‘Pain Remains’ op 14 oktober 2022 via Century Media heeft LORNA SHORE vandaag de single ‘Pain Remains II: After All I've Done, I'll Disappear’ vrijgegeven. Eerder liet de deathcoreband ons al kennismaken met 'Pain Remains I: Dancing Like Flames'.

Lorna Shore Foto Mike Elliot

Foto: Mike Ellliot

"'The Pain Trilogy' is een driedelig verhaal dat gaat over de stadia van verdriet en kwetsbaarheid, en dit illustreert door middel van een liefdesverhaal”, luidt het bij de Amerikaanse deathcoreband. “Het eerste nummer, 'Pain Remains I: Dancing like Flames' begint met het hoofdpersonage dat verliefd wordt op de persoon in zijn dromen. Hij besluit dat in realiteit om te zetten, hoewel hij weet dat hoe dichter hij bij zijn doel komt, hoe verder het lijkt weg te drijven. Dat leidt dan weer tot het tweede nummer, 'Pain Remains II: After All I've Done, I'll Disappear'. Dit is het deel waar de (gedroomde) persoon verdwijnt en de hoofdpersoon worstelt om de pijn te accepteren. Hij wil ook verdwijnen en probeert het allemaal weg te gooien.”

Zelfmoordpreventie

Deel drie van ‘The Pain Trilogy’ verschijnt op 14 oktober 2022, samen met het full album ‘Pain Remains’. Delen 1 en 2 kun je hieronder bekijken en beluisteren. Op deel 2 rust, gezien de gewelddadige inhoud, een waarschuwing in verband met zelfdoding en zelfverwonding. LORNA SHORE laat in een boodschap expliciet weten dat ze achter zelfmoordpreventie en ondersteuning staan. "We moedigen iedereen aan om over hun problemen te praten en gesprekken op gang te brengen die ons allemaal kunnen helpen en herstellen."

Zelfmoordpreventie België: Centrum ter Preventie van Zelfdoding - bereikbaar via de Zelfmoordlijn 1813.

Zelfmoordpreventie Nederland: Stichting 113 Zelfmoordpreventie - bereikbaar via 0800-0113.

Tracklist

Lorna Shore Pain Remains Cover
  1. Welcome Back, O' Sleeping Dreamer
  2. Into the Earth
  3. Sun//Eater
  4. Cursed to Die
  5. Soulless Existence
  6. Apotheosis
  7. Wrath
  8. Pain Remains I: Dancing Like Flames
  9. Pain Remains II: After All I've Done, I'll Disappear
  10. Pain Remains III: In a Sea of Fire