... / Story's / Actueel / AFTER ALL presenteert video voor nieuwe single ‘Elegy For The Lost’ – Album ‘Eos’ komt uit op 14 oktober 2022
Actueel

Updated 30/09/2022

Actueel

AFTER ALL presenteert video voor nieuwe single ‘Elegy For The Lost’ – Album ‘Eos’ komt uit op 14 oktober 2022

De Belgische speed metalband AFTER ALL heeft, na ‘The Judas Kiss’ een paar weken geleden, een nieuwe track gelost van hun aankomende album ‘Eos’. De nieuwe single ‘Elegy For The Lost’ laat perfect horen waarom de band vandaag spreekt van hun ‘beste line-up ooit’.

AFTER ALL staat vooral bekend om hun originele kijk op het schrijven van speed metal-songs. Hun moordende riffs leggen de basis voor nummers met hooks en catchy refreinen, rijkelijk gegarneerd met gitaarleads en harmonieën. Na meer dan 30 jaar en 10 albums in hun carrière brengt de band op 14 oktober het nieuwe album ‘Eos’ uit.

After All Band Photo 2022 (1)

EOS

AFTER ALL Eos Front Cover (1)

Met 'Eos' bevestigen oprichters Dries Van Damme (gitaar) en Christophe Depree (gitaar), samen met oud-bassist Frederik Vanmassenhove, opnieuw hun positie als een van de beste metalbands van België. Op de plaat horen we ook zanger Mike Slembrouck en drummer Bert Guillemont voor het eerst aan het werk. Beide heren voegen een indrukwekkende dosis melodie en intensiteit aan het bandgeluid toe.

‘Eos’ werd gemixt en gemasterd door Dan Swanö bij Unisound, het artwork is van de hand van Travis Smith. Het album is vanaf 14 oktober beschikbaar op CD, vinyl en op alle belangrijke digitale platforms.

AFTER ALL LIVE

De band vat binnenkort een tournee aan als support act van SATAN. Ook PORTRAIT maakt deel uit van de line-up. De officiële releaseshow vindt plaats op 11 november in De Kelk (Brugge). Een dag later treedt AFTER ALL aan op het HeavyLake Metal Festival in Wieze.

Alle data:

22/10/22 – De Dreef, Vorselaar (BE)

23/10/22 – Dynamo, Eindhoven (NL)

24/10/22 – Bastard Club, Osnabrück (D)

25/10/22 – Stadthalle, Langen (D)

26/10/22 – Türock, Essen (D)

27/10/22 – Paunchy Cats, Lichtenfels (D)

11/11/22 – De Kelk, Brugge (BE) – releaseshow

12/11/22 – HeavyLake Metal Festival, Wieze (BE)