... / Story's / Actueel / AFTER ALL stelt nieuw album ‘Eos’ voor in De Kelk
Actueel

Updated 13/09/2022

Actueel

AFTER ALL stelt nieuw album ‘Eos’ voor in De Kelk

Op 14 oktober 2022 brengt AFTER ALL, één van de langste ‘dienende’ Belgisch metalbands, hun tiende album ‘Eos’ uit. Op het elf nummers album introduceert de band zanger Mike Slembrouck en drummer Bert Guillemont. De releaseshow vindt plaats op 11 november in De Kelk, Brugge.

AFTER ALL staat vooral bekend om hun originele kijk op speed metal-songs, met moordende riffs die de basis leggen voor nummers met inventieve hooks en knappe refreinen, rijkelijk overgoten met gitaarleads en harmonieën. In de loop der jaren heeft de band talloze shows gespeeld als headliner of support act voor bands zoals onder meer Judas Priest, Overkill, King Diamond, Anthrax en Destruction. Ook passages op belangrijke festivals zoals Graspop Metal Meeting en Alcatraz prijken op hun palmares.

AFTER ALL Band Photo 2022

Na meer dan 30 jaar en 10 albums presenteert de band hun naar eigen zeggen 'beste line-up' ooit. ‘De nieuwelingen, zanger Mike Slembrouck en drummer Bert Guillemont, voegen een indrukwekkende dosis melodie en intensiteit toe aan het geluid van de band’, aldus AFTER ALL. Met 'Eos' bevestigen oprichters Dries Van Damme (gitaar) en Christophe Depree (gitaar), samen met oud-bassist Frederik Vanmassenhove, opnieuw hun positie als een van de beste metalbands van België.

Net als elk AFTER ALL album sinds 2009 werd ‘Eos’ gemixt en gemasterd door Dan Swanö bij Unisound. Het artwork is van de hand van Travis Smith. De eerste single ‘The Judas Kiss’ komt uit op 16 september.

Tracklist

AFTER ALL Eos Front Cover
 1. Premonition
 2. The Judas Kiss
 3. Deceptor
 4. Kindred Spirits
 5. Elegy For The Lost
 6. Waiting for Rain
 7. Demons Raging
 8. Grand Illusion
 9. Torn Asunder
 10. Shadows of the Mind
 11. At Dawn’s First Light

Releaseshow

‘Eos’ word top vrijdag 11 november 2022 officieel voorgesteld in De Kelk in Brugge. Gezien de gelimiteerde capaciteit van de zaal is het aangeraden snel TICKETS te bestellen.

Meer info en een uitgebreide babbel met de band lees je in de volgende Rock Tribune die binnenkort in de winkels ligt.