... / Story's / Actueel / DROPKICK MURPHYS komen naar Brussel met PENNYWISE als ‘special guest’
Actueel

DROPKICK MURPHYS komen naar Brussel met PENNYWISE als ‘special guest’

Op 30 september 2022 laat DROPKICK MURPHYS het nieuwe album ‘This Machine Still Kills Fascists’ op de wereld los en dat is dan weer het perfecte excuus om opnieuw op pad te trekken en fans over de hele wereld te ontmoeten. De band uit Quincy, Boston wordt niet alleen vergezeld door Jesse Ahern als openingsact, maar ook door The Rumjacks en Pennywise.

Als opwarmertje voor het nieuwe album ‘This Machine Still Kills Fascists’, waarvoor de band een unieke samenwerking met Woody Guthrie aanging, kregen we eerder al de aanstekelijke single ‘All You Fonies’. Met dit ‘vakbondslied’ keren Dropkick Murphys terug naar hun roots - en de kern van hun band met Woody Guthrie. Guthrie's ode aan de National Maritime Union (NMU) predikt de kracht in aantallen en de macht van solidariteit. De video voor de single werd eerder dit jaar opgenomen in het historische Romeinse amfitheater Les Arènes de Nîmes (Frankrijk).

Download

Hun komst naar België is gepland voor woensdag 25 januari 2023. DROPKICK MURPHYS wordt niet alleen vergezeld door Jesse Ahern als openingsact, maar ook door de Australische punkrock- en Keltische folkband The Rumjacks en vooral door de Amerikanen van Pennywise als special guest. De legendarische Californische band uit de Amerikaanse punkscene belooft een verwoestende set vooraleer ze het podium overlaten aan Dropkick Murphys.

Tickets in verkoop kosten 51,40 €, servicekosten en mobiliteit inbegrepen, en vind je HIER.

Eén dag eerder (op 24 januari 2023) staat een concert in de Rockhal in Esch-sur-Alzette (Luxemburg) op het programma, op 17 februari 2023 strijkt de hele line-up neer in Ziggo Dome, Amsterdam.