... / Story's / Concerten / WIN TICKETS voor het concert van DROPKICK MURPHYS in Vorst Nationaal
Concerten

WIN TICKETS voor het concert van DROPKICK MURPHYS in Vorst Nationaal

DROPKICK MURPHYS komt op woensdag 25 januari 2023 hun nieuwe album ‘This Machine Still Kills Fascists’ voorstellen in Vorst Nationaal, Brussel. Rock Tribune heeft, met dank aan Live Nation, vijf gratis tickets te winnen.

DM Kopie

De komst van de Amerikaanse celtic punkband uit Quincy (Boston, Massachusetts) stond initieel gepland voor 1 februari 2022, maar werd om welbekende redenen uitgesteld naar 25 januari 2023. Maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met een nieuwe show én de special guests die mee op tournee zijn. Naast JESSE AHERN als openingsact, treden ook door de Australische punkrock- en Keltische folkband THE RUMJACKS en de Amerikanen van PENNYWISE aan. De legendarische Californische band uit de Amerikaanse punkscene belooft een zinderende verwoestende set vooraleer ze het podium overlaten aan hoofdact DROPKICK MURPHYS.

Tickets voor de show vind je HIER.

WIN TICKETS!

Wil jij dit concert gratis meemaken? Dat kan! Wij hebben vijf tickets ‘te geef’ voor vijf winnaars die ons het juiste antwoord sturen op de volgende vraag:

DROPKICK MURPHYS ontstonden in 1996. Wat is de naam van het enige bandlid dat van de oorspronkelijke bezetting overblijft?

Stuur het antwoord voor donderdagavond 19 januari 2023 naar info@rock-tribune.com. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.