... / Story's / Actueel / Melodic death metalband DESERTED FEAR brengt een nieuwe single en video uit voor ‘Follow The Light That Blinds’
Actueel

Melodic death metalband DESERTED FEAR brengt een nieuwe single en video uit voor ‘Follow The Light That Blinds’

De Duitse melodic death metal band DESERTED FEAR brengt een nieuwe single en video uit voor ‘Follow The Light That Blinds’, afkomstig van hun aankomende release ‘Doomsday’, die op 4 maart 2022 wordt gelanceerd via Century Media Records.

Deserted Fear 2022

DESERTED FEAR over de nieuwe single: "’Follow The Light That Blinds’ gaat over het verleden achter je laten en zelf je toekomst bepalen. Het gaat erom je horizon te verbreden en nieuwe uitdagingen aan te gaan! Muzikaal wordt het versterkt door melodieën en een energie die nog niet eerder in een DESERTED FEAR nummer gehoord zijn geweest.Volg in deze geest het licht dat verblindt!"

Deserted Fear Doomsday

De eerste gelimiteerde persing van de cd digipak editie van het album wordt geleverd met een speciale onderzetter en de eerder uitgebrachte singles ‘Funeral Of The Earth' en ‘Artifacts Of The Black Rain’ als bonustracks. De elpee edities van het album worden geleverd op 180g vinyl, met een uitklaphoes, inclusief een poster op A2-formaat. Dit zijn de beschikbare varianten en beperkingen voor de vinyl release:

Uitklaphoes zwarte LP & Poster - ongelimiteerd

Uitklaphoes donkergroene LP & Poster - 300 exemplaren via CM Distro & Webshop Europe

Uitklaphoes transparant lichtblauwe LP & Poster - 300 exemplaren via Large

Uitklaphoes gekleurd Re-Vinyl LP & Poster - 300 exemplaren via Band

‘Doomsday’ kan vooraf worden besteld, dus zorg ervoor dat je een exemplaar van het album krijgt en luister ook HIER naar de digitale versie van de nieuwe nummers.