... / Story's / Actueel / NAZARETH kondigt nieuw album aan - Nieuwe single & video ‘Strange Days' nu uit
Actueel

NAZARETH kondigt nieuw album aan - Nieuwe single & video ‘Strange Days' nu uit

Frontiers Music SRL is verheugd de aanstaande release aan te kondigen van het nieuwe studioalbum van de legendarische Schotse rockband NAZARETH. ‘Surviving The Law’ verschijnt op 15 april 2022. Vandaag kunnen fans voor het eerst kennismaken met nieuwe muziek van de band met de release van de single en video 'Strange Days'.

Nazareth 2022

Het is moeilijk om in een paar woorden de geschiedenis en invloed van een act als Nazareth in de rockmuziek samen te vatten. Na hun 50ste verjaardag in 2018 te hebben gevierd met de release van hun 24ste studioalbum ‘Tattooed On My Brain’, zullen de veteranen van de Britse hardrock hun 54ste jaar van bestaan ​​in 2022 ingaan met de release van hun 25ste studioalbum, 'Surviving The Law’. De line-up voor ‘Surviving The Law’ is dezelfde als de vorige release en bestaat uit Jimmy Murrison (de langstzittende gitarist in de geschiedenis van de band), Lee Agnew (drummer sinds de dood van Darrel Sweet in 1999), Pete Agnew (stichtend lid, op bas) en zanger Carl Sentance.

Verjongde band

Nazareth Surviving The Law

‘Surviving The Law’ vervolgt het nieuwe hoofdstuk dat in 2018 voor de band begon met de komst van zanger Carl Sentance. In 2014 moest de originele zanger Dan McCafferty de band om gezondheidsredenen verlaten en met zijn zegen begon Sentance aan zijn carrière als frontman van Nazareth. Met ‘Tattooed On My Brain’ zag men een verjongde band met een hardrockend album dat alle ingrediënten had die NAZARETH in de eerste plaats zo geweldig maakt. Net als bij 'Tattooed On My Brain’, werd 'Surviving The Law’ geproduceerd door Yann Rouiller op Sub Station in Schotland. Het album bevat nummers waaraan alle bandleden meewerkten en zet de trend voort die met het vorige album was ingezet, waaruit blijkt dat met 25 langspelers in hun carrière het vuur van rock-'n-roll nog steeds zo helder brandt als altijd het geval is geweest.

Bestel ‘Surviving The Law’ in voorverkoop op cd/LP/Cassette/Digitaal HIER