... / Story's / Actueel / NITE streamen nieuw album 'Voices of the Kronian Moon’
Actueel

NITE streamen nieuw album 'Voices of the Kronian Moon’

De San Francisco Bay Area heeft een geschiedenis die doordrenkt is van vooruitstrevende, technisch oogverblindende metal, en NITE draagt ​​die fakkel met trots. Opgericht in 2018, richten zij hun zwartgeblakerde heavy metal op het gevaar van een onbekende toekomst, terwijl ze een oogje houden op de dagen dat zinderende leads ooit het land regeerden. Gitaristen Van Labrakis (Satan's Wrath, Mencea) en Scott Hoffman (Dawnbringer, High Spirits) laten galopperende riffs en harmonieën los die de klassieke klanken van de N.W.O.B.H.M. oproepen, met de grijze stem van Labrakis die hun donkere, melodieuze metal het moderne tijdperk in drijft.

Nite - Foto: Rob Williamson

Foto: Rob Williamson

De diepzwart getinte heavy metal-outfit NITE streamt nu hun tweede volledige album 'Voices of the Kronian Moon' in zijn geheel voorafgaand aan de release. Het album is integraal te beluisteren op DEZE LOCATIE.

NITE becommentarieert de stream: "De tijd is voor ons gekomen om 'Voices of the Kronian Moon' in zijn geheel te onthullen. Ga met ons mee op deze reis door ruimte en tijd, door het land van Osiris, de stad van de zon en de golven van Acheron. Een reis naar het hart van de zon."

Bovendien zullen leden van NITE zich aanmelden bij Knotfest tijdens een ‘eerste luisterbeurt' via de Knotfest YouTube-, Twitch- en Facebook-kanalen.

Nite Voices Of The Kronian Moon

De albumhoes is gemaakt door straatartiest DEIH.

'Voices of the Kronian Moon' is HIER verkrijgbaar in de Season of Mist-winkel. Het album en de singles kunnen ook HIER vooraf worden opgeslagen via streamingdiensten.