... / Story's / Actueel / Symfonische metal outfit TEMPERANCE brengt nieuwe single ‘Set Yourself Free’ uit
Actueel

Symfonische metal outfit TEMPERANCE brengt nieuwe single ‘Set Yourself Free’ uit

Na de goed ontvangen release van hun album ‘Diamanti’ is TEMPERANCE terug voor meer! De moderne melodieuze metalband heeft een compromisloze single uitgebracht. ‘Set Yourself Free’ is een bonustrack uit de officiële digitale luxe versie van het album. Ritmische gitaren ontmoeten melodieën en ingenieuze composities, waardoor de gecombineerde vocale krachten van TEMPERANCE tot zijn recht komen. ‘Set Yourself Free’ is een van de heftigste nummers van de band tot nu toe.

Temperance Foto Tim Tronckoe

Foto: Tim Tronckoe

Temperance Diamanti

Deze melodieuze metalrelease bereidt luisteraars voor op de aanstaande show van de band in Londen in Underworld op 29 maart 2022. Die avond zal het Italiaanse kwintet met trots The International Women of Rock Unity Tour headlinen als speciale gast, naast Control The Storm en Alia Tempora.

Marco Pastorino (zang, gitaar) geeft commentaar op de nieuwe single: "’Set Yourself Free' is waarschijnlijk de modernste metaltrack die we hebben opgenomen tijdens de sessies van ‘Diamanti’. Het is een extra nummer voor speciale momenten zoals deze, dus hebben we besloten om het uit te brengen om onze comeback op het podium na twee jaar te vieren."

‘Diamanti’ werd gemixt en gemasterd door Jacob Hansen (Volbeat, Epica, Amaranthe). De cover werd opnieuw gemaakt door Yann Souetre (Ayreon).

‘Diamanti’ is verkrijgbaar als:

- cd digipak

- LP uitklaphoes ZWART

- Digitaal luxe album (+ bonustrack)

- Digitaal album

De luxe versie bestellen kan HIER.