... / Story's / Actueel / Pagan black metal trio UNFELLED tekent contract bij Season of Mist
Actueel

Updated 29/03/2022

Actueel

Pagan black metal trio UNFELLED tekent contract bij Season of Mist

Platenlabel Season of Mist heeft aankondigd dat UNFELLED, het Australische pagan black metalproject van WOODS OF DESOLATION mastermind en multi-instrumentalist D., een contract bij hen heeft getekend. Het full length debuut van het trio wordt binnenkort verwacht.

Unfelledbandphoto 2048X1287

Opgericht in 2016 als soloproject van D. (WOODS OF DESOLATION, REMETE), trad UNFELLED eind 2017 voor het eerst naar buiten met de solo-demo ‘Beneath Distant Skies’. In 2020 breidde D. de line-up uit met collega-veteranen Mitch (AUSTERE, DEARTHE) op zang en Vlad (DRUDKH, WINDSWEPT) op drums. Binnenkort verwachten we de release van het debuutalbum dat werd opgenomen in 2020-2021. In vergelijking met de debuutdemo waagt UNFELLED zich op het album op zwaarder, agressiever terrein, maar wordt het gevoel voor melodie en sfeer niet uit het oog verloren.

UNFELLED reageert op de ondertekening: "Zeer verheugd om aan te kondigen dat UNFELLED heeft getekend bij Season of Mist. Het is een voorrecht om ons debuut full-length uit te kunnen brengen met een label als Season of Mist, we kijken ernaar uit om samen te werken."

Meer info over UNFELLED: www.facebook.com/unfelled - www.unfelled.bandcamp.com.