... / Story's / Actueel / POWERWOLF's ‘Lupus Dei (15th Anniversary Edition)’ wordt uitgebracht op 11 november 2022
Actueel

POWERWOLF's ‘Lupus Dei (15th Anniversary Edition)’ wordt uitgebracht op 11 november 2022

POWERWOLF heeft zich echt gevestigd als een wereldwijd fenomeen: ze staan ​​aan de top van de Europese heavy metalscene en zijn erin geslaagd om ervoor te zorgen dat hun succes blijft groeien, wat te zien is aan de release van het huidige album van de band ‘Call Of The Wild’ (2021).

Powerwolf Lupus Dei cover 2022

Nu, na een zeer succesvolle heruitgave van POWERWOLF's ‘Blood Of The Saints’ vorig jaar en om de 15e verjaardag van POWERWOLF's tweede studioalbum ‘Lupus Dei’ (uit 2007) te vieren, zal er een speciale luxe editie worden uitgebracht op 11 november 2022 via Metal Blade Records. De speciale heruitgave bevat (demo)bonusmateriaal en prachtige nieuwe illustratie op de voorkant van Zsofia Dankova. De straatdatum van de heruitgave komt ook overeen met de startdatum van POWERWOLF's enorme en uitgebreide 'Wolfsnächte 2022’-tour door Europa met Dragonforce en Warkings als voorprogramma.

"Verpakt tussen het ‘Latin Ave Maria’ in de intro en de ‘Pater Noster’ in de outro, was dit album waarschijnlijk ons ​​belangrijkste omdat het voor mij POWERWOLF definieerde. Als 'Return In Bloodred’ geboren was, was dit het overgangsritueel ", merkte Matthew Greywolf van POWERWOLF op (zie ook de toegevoegde inleidende tekst bij ‘Lupus Dei (15th Anniversary Edition)’.

Powerwolf Lupus Dei (15Th Anniversary Edition)

‘Lupus Dei (15th Anniversary Edition)’ is verkrijgbaar in meerdere gelimiteerde luxe edities zoals een dubbelelpee met uitklaphoes helder w/ zwart ‘smoke’ vinyl (500 kopieën via EMP), bloedrood zwart gemarmerd vinyl (500 stuks via Napalm Records) en helder grijs-blauw w/ zwart ‘smoke’ vinyl (300 exemplaren via POWERWOLF's webshop), 2cd earbook, 2cd digibook of als elpee met uitklaphoes (zwart vinyl, goud zwart ‘melt’ vinyl (500 exemplaren), zilver zwart ‘splatter’ vinyl (500 kopieën) en helder oranje bruin w/ zwart ‘smoke’ vinyl (300 stuks inclusief affiche).

De voorverkoop voor deze speciale heruitgave begint vandaag op: metalblade.com/powerwolf

POWERWOLF - "Wolfsnächte" Tour 2022 w/ Dragonforce, Warkings

01/12/22 - Afas Live, Amsterdam 

04/12/22 - Lotto Arena, Antwerpen