... / Story's / Actueel / Punkpiraten PADDY AND THE RATS onthullen derde single ‘’Party Like A Pirate’ + officiële video
Actueel

Punkpiraten PADDY AND THE RATS onthullen derde single ‘’Party Like A Pirate’ + officiële video

Met oog op de release van hun nieuwe studioalbum ‘From Wasteland To Wonderland’ op 29 april 2022 lanceert de Hongaarse Keltische punk-outfit PADDY AND THE RATS hun derde single ‘Party Like A Pirate’. Het nummer wordt gezien als het hoogtepunt van de plaat en brengt de boel op temperatuur door diepe en hysterische achtergrondzang en pakkende polka-elementen. Stilzitten is onmogelijk, dus pak een biertje en swing mee!

Paddy And The Rats - Foto: Sandor Bikali

Foto: Sandor Bikali

Paddy 2

PADDY AND THE RATS over ‘Party Like A Pirate’: “We hebben de video opgenomen in Tenerife op beroemde plaatsen zoals de vulkaan Teide en het klassieke piratendorp in Maska. Het verhaal begint op een piratenschip waar een stel zeerovers een feestje houden en een heks pesten die de piraten vervloekt om wakker te worden in het heden. Ze proberen de moderne wereld te begrijpen, wat leidt tot zeer grappige situaties. Het nummer is een typisch PADDY AND THE RATS feestliedje en veroorzaakt de drang om te dansen bij iedereen die naar de pakkende melodie luistert.”

'From Wasteland To Wonderland' nu al bestellen kan HIER.