... / Story's / Actueel / RAZOR kondigt eerste nieuwe album in 25 jaar aan
Actueel

RAZOR kondigt eerste nieuwe album in 25 jaar aan

De Canadese thrash metal legendes RAZOR keren terug met ‘Cycle of Contempt', hun eerste nieuwe album in 25 jaar! ‘Cycle of Contempt' is een directe, moordende plaat die ongenadig toeslaat en geen gevangenen maakt.

Razor 2022

“We zijn zo enthousiast om deze opname eindelijk aan onze geweldige en geduldige fanbase aan te bieden! Het was ons een genoegen om dit voor u te maken en we hopen oprecht dat u het het wachten waard vond. Speel het luid vrienden!” - Dave Carlo, Razor-gitarist

‘Cycle of Contempt’ komt op 23 september uit op elpee/cd/cassette en digitaal. De plaat bestellen kan via Relapse.com HIER. Digitale downloads/streaming vind je HIER.

Razor Cycle Of Contempt cover

Iedereen die een beetje meer met de indie metalscene bekend is, zou een grote endorfinerush moeten krijgen als ze ontdekken dat speed- en thrash meesters RAZOR op het punt staan ​​hun eerste studioaanbod in 25 jaar uit te brengen, getiteld ‘Cycle Of Contempt’.

‘Cycle Of Contempt’ is een scherpe herinnering aan een tijd toen clubs over de hele wereld vol zaten met langharige bands die zo snel mogelijk speelden en spontaan ontstane moshpits die ronddraaiden en tuimelden als kleren in een droogkast.

Zo energiek en opwindend als ‘Evil Invaders’ en zo dringend en krachtig als RAZOR's speedfeest ‘Violent Restitution’ uit 1989, ‘Cycle of Contempt’ laat een band zien die nooit stopte met het spuien van gif.

Een niet aflatende plak old school thrash die RAZOR's encyclopedische kennis van het verleden laat zien, samen met Carlo's groei als gitarist en tekstschrijver, ‘Cycle of Contempt’ is hier om te laten zien dat RAZOR net zo dominant is als altijd.