... / Story's / Actueel / WARKINGS brengt nieuw album ‘Morgana’ uit op 11 november 2022
Actueel

WARKINGS brengt nieuw album ‘Morgana’ uit op 11 november 2022

Nieuwe veldslagen, nieuwe hymnes, nieuwe bondgenoten! WARKINGS krijgers opgelet! De 'machtige koningen' keren terug naar het slagveld, dit keer vergezeld van een onverwachte nieuwe bondgenoot.

Warkings - Foto: Matthias Schwaighofer / Schwaighofer Art

Foto: Matthias Schwaighofer / Schwaighofer Art

Niemand minder dan de legendarische tovenares Morgana le Fay, die hen vanaf nu zal vergezellen in al hun gevechten! De zus van Arthur en minnares van de verloren zielen heeft zich bij de vier koningen gevoegd in het vierde hoofdstuk van de WARKINGS saga, ‘Morgana’ wordt uitgebracht op 11 november 2022 via Napalm Records!

Samen met de start van de verkoop en de albumaankondiging, ontketenen de machtige koningen hun eerste single en officiële muziekvideo ‘Monsters featuring Morgana le Fay’. Het is de eerste keer dat de ‘slechte’ heks haar stem leent aan een WARKINGS nummer - en het zal niet de laatste zijn! ‘Monsters’ vertelt over het kwaad in ons allemaal en is de eerste kans die Morgana heeft om de mensheid haar eigen versie van haar verhaal te vertellen. De nieuwe single komt met een sterke officiële video!

Warkings Morgana cover

WARKINGS stelt: “We reisden door de rijken van de levenden om Morgana terug te brengen en ze zal haar innerlijke monster vrijlaten. De heks is terug... om haar spreuken opnieuw uit te spreken.”

Warkings Morgana Wooden Box

‘Morgana’ zal beschikbaar zijn in de volgende formaten:

Houten luxe box (inclusief 1 cd digisleeve, een medaillon van de donkere tovenares, volledig dobbelspel, bestaande uit: fluwelen zakje met WARKINGS logo, 5 ‘glow in the dark’ dobbelstenen, 5 speelkaarten, spelinstructies (voorkant)/ WARKINGS poster (achterkant) ) A4 – strikt beperkt tot 500 exemplaren wereldwijd

1 LP vinyl ‘Glow In The Dark’ – strikt beperkt tot 300 stuks wereldwijd

1 LP vinyl Zwart

1 cd digisleeve

Muziekcassette – strikt beperkt tot 100 stuks wereldwijd

Digitaal album

'Morgana' bestellen kan HIER.

Europese tour met Powerwolf en Dragonforce:

01.12.22 NL – Amsterdam / Afas Live

04.12.22 BE – Antwerpen / Lotto Arena