... / Story's / Actueel / TEMPLE OF VOID kondigt Relapse debuut aan ‘Summoning the Slayer’
Actueel

TEMPLE OF VOID kondigt Relapse debuut aan ‘Summoning the Slayer’

Grotbewoners TEMPLE OF VOID keren eindelijk terug uit de inktzwarte afgrond met hun langverwachte nieuwe album ‘Summoning The Slayer’, uit op 3 juni via Relapse Records.

Temple Of Void - Foto: Brian Sheehan

Foto: Brian Sheehan

Het veelgeprezen, in Michigan gevestigde kwintet - met Alex Awn (gitaar), Don Durr (gitaar), Mike Erdody (zang), Jason Pearce (drums) en Brent Satterly (bas) - heeft zich de afgelopen twee jaar afgezonderd om te broeden op een vervolg voor hun broeierige, brute, maar ook kunstige death/doom stijl en verdeelden hun aandacht evenredig aan het scheppingsproces en de daarvoor vereiste verbeeldingskracht. Het resultaat is een album dat je leidt naar een enorme grafkuil, verkennend en toch te onderscheiden - alsof het op een onpeilbare diepte is gemaakt en geïnspireerd door alle aspecten (mentaal en fysiek) die bij hun ondergrondse inspanningen komen kijken. ‘Summoning The Slayer’ laat zich afspiegelen als een griezelig portret van TEMPLE OF VOID.

Temple Of Void Summoning The Slayer

Geproduceerd, gemixt en gemasterd door Arthur Rizk (Power Trip, Sumerlands, Candy en meer), combineert ‘Summoning The Slayer’ oude invloeden met een hele reeks non-metal-vectoren verwerkt in kolossale structuren van duisternis en verlatenheid. Tekstueel vermijdt ‘Summoning the Slayer’ alledaagse horrorstijlen met een diepere, bredere psychologische discussie over het zijn. TEMPLE OF VOID's ultieme death/doom metalreis is nu voltooid.

Een fysiek exemplaar bestellen kan via Relapse.com en zijn HIER beschikbaar.

Wie de voorkeur geeft aan digitale downloads/streaming kan HIER terecht.