... / Story's / Actueel / TESTAMENT kondigt DAVE LOMBARDO aan als nieuwe drummer
Actueel

Updated 02/03/2022

Actueel

TESTAMENT kondigt DAVE LOMBARDO aan als nieuwe drummer

TESTAMENT heeft aangekondigd ‘bijzonder blij’ te zijn met de terugkeer van Dave Lombardo, ‘een van de allergrootste drummer in heavy metal’, in de band. De topdrummer heeft zich aangesloten bij de Bay Area thrashiconen nadat Gene Hoglan de band verliet.

Chuck Billy: "Ik zal het voor de hand liggende zeggen: we zijn meer dan overweldigd om Dave Lombardo terug te verwelkomen om drums te spelen met Testament. Dave voegde een enorme power toe toen hij de band vervoegde voor ‘The Gathering’ (1999) en we zijn extatisch om te zien welke nieuwe smaak hij nu zal toevoegen aan TESTAMENT.”

Dave Lombardo: "Dit is een langverwachte reünie die moest gebeuren. Er was een tijd dat we een thrash-meesterwerk hebben gecreëerd. Ik twijfel er niet aan dat onze muzikale chemie precies verder zal gaan waar we toen waren gebleven. Ik hou van het TESTAMENT-familie en ik ben blij om me weer bij hen te kunnen voegen. Pure brutality awaits!"

Testament

Foto: Stephanie Cabral

Deze zomer verwelkomen we Dave Lombardo dus op ook op het Alcatraz Metal Festival. Op zaterdag 13 augustus 2022 speelt TESTAMENT op DE PRISON-stage.