... / Story's / Actueel / THE ROLLING STONES vieren 60ste verjaardag in Brussel en Amsterdam met de SIXTY-tour
Actueel

Updated 14/03/2022

Actueel

THE ROLLING STONES vieren 60ste verjaardag in Brussel en Amsterdam met de SIXTY-tour

The Rolling Stones zitten 60 jaar in het vak en vieren dat met een Europese tournee langs 13 Europese steden in 10 landen. De aftrap van de gloednieuwe show en productie 'SIXTY’ geven ze op 1 juni in Madrid. Op 13 juni 2022 spelen ze in de Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, op 11 juli 2022 komen ze naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart.

Deze zomer treden Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood, vergezeld door drummer Steve Jordan, eindelijk terug op. Omdat het een verjaardagsfeestje betreft, zullen ze de fans trakteren op een setlist vol klassiekers als 'Gimme Shelter’, 'Paint It Black’, 'Jumpin’ Jack Flash’, 'Tumbling Dice’, '(I Can’t Get No) Satisfaction’, 'Start Me Up’ en vele andere hits. Het zou geen optreden van The Rolling Stones zijn zonder dat er enkele parels uit hun rijk verleden in de setlist opduiken. Welke die precies zullen zijn, is net als de nieuwe productie (een combinatie van een gigantisch podium, innovatieve lichtshow en ultramoderne videobeelden) nog een verrassing.

Greenhouse Talent Rs

The Rolling Stones

Samen vormen ze nog steeds "The Greatest Rock and Roll Band in the World”. Niemand kan live vettere rock, blues, R&B, funk en - ja zelfs - country brengen. De unieke interactie tussen de "Glimmer Twins” heeft na 60 jaar nog niets aan kracht ingeboet. Geef hun Ronnie en een stuwende ritmesectie en ze vinden hun indrukwekkend oeuvre avond na avond opnieuw uit. Velen hebben geprobeerd om live Jagger/Richards-nummers te coveren, maar niemand heeft ooit hun geheim ingrediënt achterhaald.

SIXTY

RS Tong

'SIXTY’ is het logische vervolg op de uiterst succesvolle 'No Filter’ tour in Amerika, die door critici unaniem werd geloofd. Tijdens die recente Amerikaanse tournee speelden The Rolling Stones in het najaar van 2021 voor uitverkochte stadions in de hele Verenigde Staten, goed voor meer dan een half miljoen verkochte tickets. Vandaag werd speciaal voor de tournee een SIXTY-versie van de iconische tong onthuld, een ontwerp van de bekroonde Britse designer Mark Norton.

Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. Het enige officiële ticketkanaal is Ticketmaster. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang.​ Er is een limiet van 6 tickets per persoon.

 

START VERKOOP VOOR BELGIË: 18/03/2022 om 09.00 u - klik HIER.
START VERKOOP VOOR NEDERLAND: 18/03/2022 om 10.00 u - klik HIER