... / Story's / Actueel / ALCATRAZZ onthult nieuwe video voor ‘Target’ en kondigt Europese tournee aan
Actueel

Updated 16/03/2022

Actueel

ALCATRAZZ onthult nieuwe video voor ‘Target’ en kondigt Europese tournee aan

ALCATRAZZ, de uit Los Angeles afkomstige, door heavy metalgitaren gedreven iconische band, lanceert een video voor het nummer ‘Target', afkomstig van het album ‘V’, uitgebracht op 15 oktober 2021 via Silver Lining Music.

Alcatrazz 2022

De video bevat livebeelden die tijdens ALCATRAZZ' 2021 UK tour zijn gemaakt en legt de rauwe ‘vol gas, neem geen gevangen’ live-aanval van de band vast. Oprichtend lid Gary Shea - aka 'de man die ALCATRAZZ benoemde’ - merkt op: ‘Het beeldmateriaal voor deze clip is live opgenomen tijdens onze recente toernee in Engeland. Na een lange pauze was het zo cool om hard te rocken met vocale koning Doogie White en nieuwe jongen Larry Paterson op drums. We kijken uit naar onze terugkeer naar het VK en de komende Europese Tour’.

Alcatrazz logo
Alcatraz V 2021

Na de release van ‘V’ is ALCATRAZZ er helemaal klaar voor om Europa nog eens in te palmen. De aftrap komt er op het Golden Age Festival in België. Zowel vintage als tijdloos, met ‘V’ betreedt ALCATRAZZ de paden van weleer, maar met hernieuwde kracht en verve. Of het nu de koorecho's zijn die in het stormachtige ‘Nightwatch' zitten of de stevige, snelle melodieuze metal van 'Turn Of The Wheel' of de dikke, bluesy tuffen van 'House Of Lies’, het lijdt geen twijfel dat dit ALCATRAZZ op volle toeren draait en niets of niemand hen kan stoppen.

En voor het geval je je afvraagt ​​waar de ‘V’ voor staat? Het vijfde studioalbum van ALCATRAZZ natuurlijk ... maar het staat ook even resoluut voor ‘Victory’; een overwinning die ALCATRAZZ sinds 2021 alleen nog sterker heeft gemaakt.

De Benelux data zijn:

21/08/2022 – Golden Age Festival, Luik (B)

30/08/2022 - Musicon, Den Haag (NL)