... / Story's / Actueel / Van SUICIDE SILENCE komt er met ‘You Must Die’ een nieuw nummer + video uit
Actueel

Van SUICIDE SILENCE komt er met ‘You Must Die’ een nieuw nummer + video uit

“’You Must Die’ herinnert ons eraan dat de tijd genadeloos is”, zegt SUICIDE SILENCE over de eerste single van hun aankomende album ‘Remember… You Must Die’. Elke seconde dat de klok tikt, komen we dichter bij de dood en wat er gebeurt na ons korte gevecht met de tijd is een totaal mysterie. ‘You Must Die' is geschreven als een herinnering om de dood te gedenken en om de tijd niet onze meester te laten zijn.”

Suicide Silence - Foto: Travis Shinn

Foto: Travis Shinn

Het concept zet de toon voor hun aankomende zevende studioalbum ‘Remember… You Must Die’, dat werd geproduceerd en gemixt door Taylor Young (NAILS, Xibalba, Vitriol) en dat gepland staat voor een release in het eerste kwartaal van 2023. Voor de illustraties schakelde de band de bekende necro-surrealistische kunstenaar David Van Gough in om het concept te visualiseren.

Suicide Silence Remember... You Must Die cover

SUICIDE SILENCE heeft de cirkel rond en is teruggekeerd naar hun oorspronkelijke label, Century Media Records. Met bijna twee decennia non-stop toeren over de hele wereld, honderdduizenden platen die zijn verkocht en zichzelf als een spilfiguur in de moderne extreme metal te hebben gecementeerd, heeft het kwintet uit Riverside, Californië zich weer aangesloten bij het label dat veelgeprezen albums uitbracht als ‘The Cleansing’ (2007), ‘No Time To Bleed’ (2009) en ‘The Black Crown’ (2011).

“Impericon Never Say Die! Tour 2022”

Met SUICIDE SILENCE / After The Burial, Currents, Spite, Invent Animate, Cabal en Boundaries

06.11.22 (NL) Dordrecht - Bibelot

13.11.22 (BE) Antwerp - Zappa