... / Story's / Actueel / EXHUMED kondigt nieuw album ‘To The Dead’ aan
Actueel

EXHUMED kondigt nieuw album ‘To The Dead’ aan

EXHUMED keert terug uit de diepste krochten met hun macabere nieuwe album, ‘To The Dead’, uit op 21 oktober via Relapse Records!

Exhumed 2022

Frontman Matt Harvey merkt op: "Als een aanhoudende infectie zijn we teruggekeerd om je trommelvliezen op de proef te stellen en je zintuigen te molesteren! De jongens en ik zijn erg enthousiast om onze nieuwste audioabortus uit te scheiden op het collectieve gezicht van de underground. We hebben de ‘gross-o-meter’ opgedreven tot 666, dus als met bloed doordrenkte blastbeats, walgelijke zang en vlees klievende riffs jouw idee van een goede tijd zijn, staat je een verdomde traktatie te wachten!”

Fysieke exemplaren van ‘To The Dead’ zijn beschikbaar via Relapse.com. Digitale downloads, streaming en vooraf opslaan kan HIER.

Exhumed To The Dead cover

De legendarische carrière van de band behoeft geen introductie; EXHUMED zijn de pioniers van met bloed doordrenkte ‘gore’ metal. ‘To The Dead’ is het hoogtepunt van tientallen jaren van nachtmerrieachtige riffs, vernietigende blastbeats en helse kreten uit de donkerste diepten waar de band uit kroop!

“'To The Dead’ is een bestemming", zegt EXHUMED meesterbrein Matt Harvey. "Een rottende planeet bevolkt door de grotesk verdraaide waarheden van onze wakende wereld met daarbovenop de ellendige gevolgen van onze meest gestoorde ambities. Maar het is ook een titel die een viering van, en een uitnodiging inhoudt voor de met bloed doordrenkte wereld waar EXHUMED deel van uitmaakt.”