... / Story's / Actueel / Viking metal pioniers EINHERJER kondigen eerste livealbum aan met nieuwe video
Actueel

Viking metal pioniers EINHERJER kondigen eerste livealbum aan met nieuwe video

De Noorse metallegende EINHERJER kondigt met trots de aanstaande release aan van hun eerste livealbum ‘Norse And Dangerous (Live... From The Land Of Legends)’ dat verschijnt op 5 augustus 2022 via Napalm Records. het album werd in februari vorig jaar opgenomen in Haugesund, de geboorteplaats van de band, tijdens hun ‘North Star' (2021) albumreleaseshows.

Einherjer - Foto: Jørgen Freim

Foto: Jørgen Freim

‘Norse And Dangerous (Live... From The Land Of Legends)’ bevat niet alleen nummers van ‘North Star’, maar vat EINHERJER's discografie prachtig samen. Om een ​​eerste indruk te geven van wat er van het livealbum kan worden verwacht, heeft EINHERJER de nieuwe liveversie van hun single ‘West Coast Groove’ uitgebracht en dat samen met een muziekvideo. Doortrokken van schorre live zang, combineert deze krachtige song old school vibes met een donkere Viking metalsfeer die de spanning van een live concert in de woonkamer brengt.

Einherjer Norse And Dangerous cover

EINHERJER over de liveversie van ‘West Coast Groove’: "Met geen optredens gedurende een jaar en nieuw bloed in onze gelederen, hebben we de twee releaseshows in onze geboortestad opgenomen om een ​​idee te krijgen van hoe we live klonken in 2021. Er was maar één luisterbeurt voor nodig om te beseffen dat onze fans dit net zo zouden weten te waarderen zoals wij deden. EINHERJER live is een energieke ervaring. Dat willen we iedereen laten horen, dus hier is ons eerste livealbum, een blijvende herinnering aan een geweldige avond.”

Einherjer Norse And Dangerous vinyl

‘Norse And Dangerous (Live... From The Land Of Legends)’ zal beschikbaar als 2LP met uitklaphoes gemarmerd kristal helder, hemelsblauw vinyl met poster (strikt beperkt tot 300 exemplaren) en als digitaal livealbum. Bestellen kan HIER.