... / Story's / Actueel / WARDRUNA stelt release van 'Kvitravn–First Flight Of The White Raven' uit naar vrijdag 10 juni
Actueel

WARDRUNA stelt release van 'Kvitravn–First Flight Of The White Raven' uit naar vrijdag 10 juni

De Noorse dark folk/ambient-band WARDRUNA heeft de releasedatum van het live-document 'Kvitravn–First Flight Of The White Raven' uitgesteld naar vrijdag 10 juni. De oorspronkelijke releasedatum stond gepland op vrijdag 22 april. De band haalt ‘een productiefout’ als als reden.

Wardruna Band

Eerder kondigden we al de release aan van WARDRUNA’s ‘Kvitravn – First Flight Of The White Raven’ op 2-CD en digitale formaten. Naast het originele ‘Kvitravn’ studioalbum uit 2021 omvat het live-document ook een audio-release van hun grensverleggende show ‘First Flight Of The White Raven’ van 26 maart 2021. Daar zullen we nu dus enkele weken langer moeten op wachten. "Vanwege een zeer ongelukkig productieprobleem zijn we genoodzaakt de releasedatum van 'First Flight Of The White Raven' te verplaatsen naar 10 juni 2022”, laat de band weten. “Positief nieuws is dat we ingevolge de grote vraag de dvd beschikbaar stellen als een op zichzelf staand item en het concert ook zullen aanbieden als VOD (Video-on-demand). De dvd-voorverkoop begint op 22 april samen met een nieuwe digitale single en video van de aanstaande release. Onze excuses voor het ongemak, we zijn dankbaar voor uw begrip."