... / Story's / Actueel / WeTransfer lanceert ‘Together We Make’ en strikt daarvoor de Japanse meidengroep BABYMETAL
Actueel

Updated 20/01/2022

Actueel

WeTransfer lanceert ‘Together We Make’ en strikt daarvoor de Japanse meidengroep BABYMETAL

WeTransfer, toonaangevend leverancier van creatieve productiviteitstools, heeft haar nieuwe wereldwijde merkcampagne aangekondigd, ‘Together We Make’. De campagne vertelt verhalen van creatievelingen over de hele wereld terwijl ze hun ideeën tot leven brengen, met een beetje hulp van WeTransfer.

Togetherwemakebabymetal Original 2022

De campagne onderzoekt het inventieve proces door de ogen van een idee terwijl het van concept tot realiteit groeit en uiteindelijk tot leven komt in de echte wereld. Gedurende de hele reis belicht de campagne functies van de nieuwste productdrop van WeTransfer: portals en recensies. Deze nieuwe functies helpen creatievelingen hun klanten door fantasievolle rondes te loodsen, waardoor de rommelige feedback die tegenwoordig gebruikelijk is in de klantenservice, wordt geëlimineerd.

Kijkers zullen het inventieve en collaboratieve proces ervaren achter het ontwerpen en produceren van zowel een albumhoes als een modeshow. Ontdek hoe BABYMETAL, een populaire Japanse pop en metalgroep, de 'mascotte' cover art kiest voor een gelimiteerde release via een naadloze feedbackervaring.

BABYMETAL  Original Album cover 2022

BABYMETAL kiest voor 'Together We Make' - Foto: WeTransfer / Tolu Coker

Voor en door creatievelingen

‘Er is een zekere magie om een ​​idee, dat begon als een schets in een notitieboekje, uit te zien groeien tot een volledig gerealiseerde creatie. We zijn een bedrijf gebouwd door creatievelingen en voor creatievelingen, en deze campagne laat zien hoe WeTransfer zijn productaanbod uitbreidt om het collaboratieve karakter van modern creatief werk te ondersteunen’, zegt Damian Bradfield, directievoorzitter en mede-oprichter van WeTransfer.

WeTransfer werkt ook samen met het toonaangevende mediaplatform Vox om de functies tot leven te brengen via een aangepaste videoserie waarin het proces achter de schermen wordt belicht.