... / Story's / Concerten / BAD OMENS brengen hun vlijmscherpe metalcore naar AB, Brussel
Concerten

Updated 12/06/2023

Concerten

BAD OMENS brengen hun vlijmscherpe metalcore naar AB, Brussel

Metalcore met vlijmscherpe breakdowns en heroïsche refreinen. Dat is BAD OMENS uit Los Angeles. Vanaf 1 september trekt de band op pad met hun gloednieuwe 'Concrete Forever Tour'. In het voorjaar van 2024 staat er een Europees luik op het programma, met een Belgische stop op 5 februari in Ancienne Belgique.

Badomens Prezly

BAD OMENS werd in 2013 opgericht door leadzanger Noah Sebastian. Ze bouwden in sneltempo een uitgebreide fanbase op met singles als ‘Exit Wounds’ en ‘The Worst In Me’. Hun zelfgetitelde debuutplaat verscheen in 2016 en belandde meteen in de prestigieuze Billboards charts, in de categorieën Rock, Hard Rock en Independent. Drie jaar later deden ze dat nog eens over met opvolger 'Finding God Before God Finds Me'. Singles ‘Limits’ en ‘Never Know’ groeiden uit tot grote hits en brachten hen naar podia over de hele wereld. Na een gedwongen toerpauze vanwege de COVID-19-pandemie, keerden ze begin 2022 terug met een superstraf derde studioalbum 'The Death of Peace of Mind'.

Tickets voor het concert in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 juni om 11.00 u via livenation.be en kosten €38, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.