... / Story's / Concerten / BIZKIT PARK viert ‘10 Years of Nu-Metal Mayhem’
Concerten

Updated 12/06/2023

Concerten

BIZKIT PARK viert ‘10 Years of Nu-Metal Mayhem’

Beroemd en berucht tot buiten de eigen landsgrenzen. Als Bizkit Park op het podium staat, speelt het telkens met zulk duizelingwekkend enthousiasme dat het elk podium met de grond gelijk maakt. De Belgische band wordt een tiener in 2024 en dat wordt gevierd met een “Bizkit Park: 10 Years of Nu-Metal Mayhem” concert in Ancienne Belgique in Brussel op vrijdag 1 maart 2024. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 14 juni om 11.00u via livenation.be.

BIZKIT PARK brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL! Alle classics van helden uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Van Limp Bizkit tot Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, … Geen enkele song uit de soundtrack van een hele generatie millennials wordt overgeslagen.

BP 2023 (3) Copy

Voorproefje op GMM

Tijd dus voor een passend eerbetoon aan de groovy sound van de zware gitaar en de band die met dikke middelvinger omhoog het genre vurig levendig houdt. “Keep on rollin' baby, you know what time it is” … Party time met Bizkit Park! Komende donderdag spelen ze in de Metal Dome op de eerste dag van Graspop Metal Meeting. Op vrijdag 1 maart 2024 vieren ze hun tienjarig bestaan in de AB.

Tickets voor het concert in de AB zijn beschikbaar vanaf woensdag 14 juni om 11.00u via livenation.be en kosten €27 (incl. servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Bizkitpark FB V2