... / Story's / Concerten / QUEENS OF THE STONE AGE op 12 november in Sportpaleis Antwerpen
Concerten

Updated 13/06/2023

Concerten

QUEENS OF THE STONE AGE op 12 november in Sportpaleis Antwerpen

Vrijdag 16 juni 2023 komt de langverwachte nieuwe plaat van Queens Of The Stone Age uit. 'In Times New Roman' is het eerste album van de legendarische rockgroep sinds 2017. Bij hun terugkeer hoort een nieuwe grootse tournee met ook een Belgische halte in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 juni om 10.00 u.

QOTSA Prezly

De 'The End Is Nero' Tour krijgt na een reeks data in Noord-Amerika ook een Europees luik en er staat een Belgische stop op het programma. Met een onberispelijke livereputatie, bergen artistiek talent, een verzameling aan wereldhits én nieuw werk, trekt de band op zondag 12 november naar het Antwerps Sportpaleis voor een avondje stevig rocken. Eerder speelt de band ook in Ziggo Dome, Amsterdam (NL) op 4 november en in Rockhal, Esch-sur-Alzette (LU) op 5 november. Maar eerst headlinen ze nog op de Main Stage van Rock Werchter, op zondag 2 juli.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 juni om 10.00u via livenation.be aan €66,78 - €62,30 - €39,90, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.