... / Story's / Concerten / ENTER SHIKARI komt op maandag 19 februari 2024 naar Ancienne Belgique te Brussel
Concerten

ENTER SHIKARI komt op maandag 19 februari 2024 naar Ancienne Belgique te Brussel

Met hun zevende album ‘A Kiss For The Whole World’ in de achterzak kondigt Enter Shikari een exclusieve Europese tournee aan in februari 2024. Een terugkeer naar het podium van Ancienne Belgique op 19 februari 2024, tot grote blijdschap bij hun vele Belgische fans.

Enter Shikari AB 2023

Het kwartet uit Hertfordshire, opgericht in 1999, maakt in 2007 furore met hun debuutalbum ‘Take To The Skies’. Ze mixen het gevoel van euforie van dubstep met de energie van hardcore, drum ‘n’ bass, en grime, wat hen tot heden een indrukwekkende discografie van zeven albums bezorgt. Hun laatste album, verschenen in april, beklimt meteen de Britse hitlijsten. Het album werd opgenomen door uitsluitend gebruik van zonne-energie en omvat twaalf opzwepende nummers die hen terug katapulteert naar hun briljante post-hardcore/heavy metal roots, inclusief geschreeuw, agressiviteit en snedige gitaarlijnen van hoge kwaliteit. De band bewijst hiermee opnieuw niet te willen inboeten op hun typische experimentele stijl en dat ze nog steeds met dezelfde energie te werk gaan als in de begindagen, met veel vreugde en nederigheid.

START TICKETVERKOOP: op vrijdag 16 juni om 10u via livenation.be.​TICKETPRIJS: €36 (incl. reservatiekosten en mobiliteit).