... / Story's / Concerten / POWERWOLF brengt Wolfnächte Tour naar Lotto Arena met special guest HAMMERFALL en support WIND ROSE
Concerten

Updated 06/11/2023

Concerten

POWERWOLF brengt Wolfnächte Tour naar Lotto Arena met special guest HAMMERFALL en support WIND ROSE

De power metal wolvenroedel uit Duitsland zet zijn zegetocht verder. Na zinderende shows op Graspop Metal Meeting in 2022 en Alcatraz 2023 stellen ze hun nieuwe album ‘Interludium’ voor in de Lotto Arena in Antwerpen op zondag 6 oktober 2024. Op de Wolfsnächte Tour 2024 nemen ze de Zweedse power metal iconen Hammerfall als very special guest mee en de Italiaanse “dwarves of Heavy Metal” Wind Rose als support. De ticketverkoop start vrijdag 10 november om 10.00 u via biebob.be en livenation.be.

Powerwolfband HS Credit Matteo Vdiva Fabbiani

POWERWOLF - Foto © Matteo Fabbiani

POWERWOLF predikt sinds hun ontstaan in 2003 dat Heavy Metal zoveel meer is dan louter muziek. Van iedere show maken ze een ware heavy metal hoogmis. Dat belooft voor de volgende Wolfsnächte Tour. Zanger Attila Dorn en zijn priester des duivels, toetsenist Falk Maria Schlegel, brengen graag metershoge vuurkolommen, indrukwekkende pyro- en lichteffecten en een gigantisch LED-scherm mee. Kortom: alles is aanwezig om het heroïsch strijdgevoel bij het publiek aan te wakkeren tijdens de epische live-ervaring en meezingers ‘Demons Are A Girl’s Best Friend’, ‘We Drink Your Blood’ en ‘Army of the Night’. Het belooft een nog grotere en indrukwekkendere show te worden dan toen ze er voor het eerst speelden in de winter van 2022.

Hammerfall Photo

HAMMERFALL bliezen in de 90's het genre nieuw leven in 

Met HAMMERFALL als very special guest is het motto voor de avond in Antwerpen alvast ‘Amen & Attack’. De Zweden zijn iconen van power metal en hebben niet alleen het genre nieuw leven ingeblazen sinds het begin van de jaren negentig, maar manifesteren hun status met elk nieuw album. Ze worden vergezeld door de Italiaanse ‘dwergen’ van WIND ROSE, die de dramaturgie van fantasy-thema's prachtig weten te combineren met de doordringende kracht van metal.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 november om 10.00 u via biebob.be en livenation.be.

Op 5 oktober spelen de drie bands ook in AFAS Live, Amsterdam (NL) en op 10 oktober in de Rockhal in Esch-sur-Alzette (LU).