... / Story's / Concerten / ROBERT PLANT PRESENTS SAVING GRACE FEAT. SUZI DIAN komt naar Antwerpen
Concerten

ROBERT PLANT PRESENTS SAVING GRACE FEAT. SUZI DIAN komt naar Antwerpen

De voormalige frontman van de iconische rockband Led Zeppelin staat op zondag 27 oktober op het podium van de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Plant brengt er de ‘Never Ending Spring 2024’ tour met zijn nieuwe band die in 2019 werd opgericht.

Saving Grace Resize 2(9.4(MB

ROBERT PLANT PRESENTS SAVING GRACE FEAT. SUZI DIAN is een unieke samenwerking tussen Suzi Dian (zang), Oli Jefferson (percussie), Tony Kelsey (mandoline, bariton en akoestische gitaar), Matt Worley (banjo, bariton en akoestische gitaar en cuatro) en rockicoon Robert Plant (zang). De band staat bekend om zijn gevoelige arrangementen en een dynamiek die enkel geproduceerd kan worden door het samenspel van getalenteerde muzikanten. Met hun verfrissende benadering van folk en rootsmuziek nemen ze het publiek mee op een boeiende, muzikale reis. Een bijzonder concert dus, waar wel een (stevig) prijskaartje aan vasthangt.

Tickets voor het concert in Koningin Elisabethzaal zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10.00 u via livenation.be en kosten €150 - €125 - €114.45 - €103.55 - €92.65 - €70.85 (inclusief servicekosten).