... / Story's / Concerten / TOXIC SHOCK viert feest in Trix Club en Bar
Concerten

Updated 04/10/2023

Concerten

TOXIC SHOCK viert feest in Trix Club en Bar

Onder de noemer '13 YEARS OF TOUGH CHOICES AND HARD LUCK' vieren de Antwerpse thrashmetal- en hardcore punkhelden TOXIC SHOCK op 2 december 2023 hun 13-jarige bestaan door Trix Club én Bar helemaal over te nemen. En dat doen ze op het podium niet alleen, ook de rest van affiche stelden ze helemaal zelf samen.

TOXIC SHOCK vierde in het jaar 2020 hun tienjarige bestaan als vermomde professionele sloopfirma. Helaas kon dat toen om welbekende redenen niet met een onnavolgbare liveshow waarvoor ze intussen meer dan bekend zijn. Daarom organiseren ze het feestje gewoon drie jaar later. Na 13 levensjaren van ‘tough choices en hard luck’, zoals ze er zelf op terugkijken, palmt het vijftal op 2 december 2023 Trix Club en Bar in om samen met de fans hun verjaardag kunnen vieren. En dat doen ze uiteraard niet alleen, maar samen met de Franse poppunkers van UTOPIE en de uptempo D-beat hardcore punkers van PARASITE. Na de vakkundige sloopwerken speelt DJ Peter Daems op de afterparty ten dans.

Toxic Shock

TOXIC SHOCK (DK, Wotte, Wally, White en PC) serveert steevast een explosieve mix van (Bay Area) thrashmetal en hardcore punk

Speciale 7 inch vinyl single

Om het feest compleet te maken lanceert TOXIC SHOCK diezelfde avond ook volledig nieuw werk op een speciaal voor de gelegenheid ontworpen 7 inch vinylsingle. Deze is voor €10 ook meteen te bestellen in voorverkoop, samen met het concertticket.

Meer info en tickets vind je HIER.