... / Story's / Concerten / Win de laatste tickets voor The Epic Apocalypse Tour met EPICA en APOCALYPTICA
Concerten

Updated 22/01/2023

Concerten

Win de laatste tickets voor The Epic Apocalypse Tour met EPICA en APOCALYPTICA

EPICA en APOCALYPTICA hebben de krachten gebundeld voor The Epic Apocalypse Tour die op zondag 29 januari 2023 halt houdt in de Brusselse Ancienne Belgique. Het concert is uitverkocht, maar Rock Tribune heeft, met dank aan organisator Live Nation nog vijf tickets om weg te geven. Waag meteen uw kans!

De Nederlanders van Epica staan al bijna twee decennia aan de top van de symfonische metalscene, terwijl de Finnen van Apocalyptica hun stempel hebben gedrukt met zowel eigen werk als covers van onder andere Slayer en Metallica op drums en cello. Met hun gedeelde liefde voor symfonische rock was een samenwerking tussen beide bands bijna een evidentie. De twee internationale metalgrootheden staan garant voor een unieke show tussen orkestrale heavy metal en donker surrealisme.

Voor dit unieke dubbelconcert heeft Rock Tribune vijf tickets ‘te geef’. Stuur als de gesmeerde bliksem het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com. Let wel: de wedstrijd sluit maandagavond 23 januari om 18.00u af. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.   

Wat is de titel van het jongste studioalbum van Epica?

Epica Tim Tronckoe

EPICA - Foto: Tim Tronckoe