... / Story's / Concerten / FLOGGING MOLLY op zondag 25 juni 2023 in OLT Rivierenhof in Antwerpen
Concerten

Updated 24/01/2023

Concerten

FLOGGING MOLLY op zondag 25 juni 2023 in OLT Rivierenhof in Antwerpen

De celtic rockband FLOGGING MOLLY is een graag geziene gast op zomerfestivals, doch dit keer komt de Amerikaanse band met de aanstekelijke celtic punkrocksongs en Drunken Lullabies de sfeer erin brengen in OLT Rivierenhof in Antwerpen op zondag 25 juni. De ticketverkoop start vrijdag 27 januari om 11.00u via livenation.be en oltrivierenhof.be.

FM

FLOGGING MOLLY begon als huisband van de Ierse Pub ‘Molly Malone’ in Los Angeles en bouwde de afgelopen twintig jaar door het non stop touren een trouwe aanhang op in de punkrockscene. Voeg daarbij nog talrijke late night televisieoptredens, hun eigen jaarlijkse Salty Dog Cruise doorheen het Caribisch gebied en St. Patrick's Day Festival in Los Angeles en je weet dat de band van Dave King, Bridget Regan, Dennis Casey, Matt Hensley, Nathen Maxwell, Spencer Swain en Mike Alonso sinds de opzwepende debuutplaat ‘Swagger’ en de daaropvolgende zes albums garant staat voor uiterst energieke en vermakelijke liveshows!

Dit concert is een coproductie tussen OLT Rivierenhof en Live Nation.

Tickets kosten (incl. servicekosten) € 36 en € 33 en zijn vanaf vrijdag 27 januari om 11.00u beschikbaar via livenation.be en oltrivierenhof.be.

FM2 (1)

Foto: Jarrod Anthonee