... / Story's / Festivals / Eerste 14 namen voor SCUMBASH #5 zijn bekend
Festivals

Eerste 14 namen voor SCUMBASH #5 zijn bekend

Op zaterdag 4 februari 2023 verenigt het schorem aller landen zich eindelijk weer tijdens de vijfde editie van het Rotterdamse festival SCUMBASH dat wordt georganiseerd door Schorem Barbier en evenementenorganisatie Event Warehouse. Plaats delict is opnieuw de spraakmakende RDM Onderzeebootloods die ook bij de laatste editie in 2017 als epicentrum fungeerde voor liefhebbers van heavy muziek, die tijdens one day of pure goddamn rock ’n roll snoeihard samen kwamen feesten. In 2020, 2021 en in februari van dit jaar ging SCUMBASH niet door vanwege coronamaatregelen.

Scumbash 2023 affiche

Vandaag kondigt de festivalorganisatie de eerste veertien bands aan: 

The Toy Dolls (UK), The Exploited (UK), Slapshot (USA), Batmobile (NL), Mad Sin (DE), Death Before Dishonor (USA), The Spades (NL), Carnivore A.D. (USA), Hoods (USA), Brick By Brick (USA), Savage Beat (NL), Day Drinker (NL-BE), Risk (DE) en The Heart Monitors (Rotterdam). 

Meer acts volgen spoedig.

De ticketverkoop start zaterdag 22 oktober a.s. om 11:00 uur via www.scumbash.nl

Early Birds kosten €45,- (beperkt beschikbaar); Regular Tickets kosten €49,-.

Reeds gekochte tickets voor 2021 zijn voor de komende editie in 2023 geldig.

Scumbash 2023 The Toy Dolls

RDM LOODS ROTTERDAM
Direct aan de Nieuwe Maas - midden in de haven maar toch dicht bij de stad - staat de Onderzeebootloods van RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij - adres: RDM-straat 1 in Rotterdam) met zijn rauwe en industriële karakter. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, biedt de combinatie van historie en haven, industrie en innovatie vandaag de dag volop inspiratie voor tal van zakelijke en culturele evenementen waaronder het machtige SCUMBASH.

Routebeschrijving
De Onderzeebootloods is goed te bereiken via bus, auto of met de Watertaxi. Per schip over de Maas varen bezoekers geheel in stijl van Rotterdam centrum naar het terrein van RDM Rotterdam, waar aangemeerd wordt in de Dokhaven.

Scumbash 2023 Batmobile