... / Story's / Festivals / Line-up 5de editie SCUMBASH op zaterdag 4 februari 2023 in Rotterdam nu volledig
Festivals

Line-up 5de editie SCUMBASH op zaterdag 4 februari 2023 in Rotterdam nu volledig

Tough, tougher, toughest: met de toevoeging van de laatste zeven acts is de line-up van de vijfde editie van het Rotterdamse festival SCUMBASH compleet. Ook de Nederlandse bands Peter Pan Speedrock, Born From Pain, Discipline, Cenobites, Skroetbalg en The Shivvies en het Belgische Mindwar komen op zaterdag 4 februari 2023 de boel op stelten zetten in de RDM Onderzeebootloods tijdens 'one day of pure goddamn rock-’n-roll.

Scumbash affiche 2023

Scumbask kondigde eerder al de volgende bands aan: The Toy Dolls (UK), The Exploited, (UK), Slapshot (USA), Batmobile (NL), Mad Sin (DE), Death Before Dishonor (USA), The Spades (NL), Carnivore A.D. (USA), Hoods (USA), Brick By Brick (USA), Savage Beat (NL), Day Drinker (NL-BE), Risk (DE) en The Heart Monitors (NL).

Scumbash Born From Pain 2023

RDM LOODS ROTTERDAM

Direct aan de Nieuwe Maas - midden in de haven maar toch dicht bij de stad - staat de Onderzeebootloods van RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij - adres: RDM-straat 1 in Rotterdam) met zijn rauwe en industriële karakter. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, biedt de combinatie van historie en haven, industrie en innovatie vandaag de dag volop inspiratie voor tal van zakelijke en culturele evenementen waaronder dus ook SCUMBASH.

Routebeschrijving
De Onderzeebootloods is goed te bereiken via bus, auto of met de Watertaxi. Per schip over de Maas varen bezoekers geheel in stijl van Rotterdam centrum naar het terrein van RDM Rotterdam, waar aangemeerd wordt in de Dokhaven.

Scumbash Cenobites 2023

TICKETS

Tickets zijn te koop via www.scumbash.nlRegular tickets kosten €49,-.

Reeds gekochte tickets voor 2021 zijn voor de komende editie in 2023 geldig.