... / Story's / Festivals / Eerste namen voor DAS OKTOBER METALFEST
Festivals

Updated 22/03/2022

Festivals

Eerste namen voor DAS OKTOBER METALFEST

Met TANKARD, FLEDDY MELCULY, EVIL INVADERS, GAMA BOMB en GOE VUR IN DEN OTTO heeft DAS OKTOBER METALFEST de eerste namen aangekondigd voor de volgende editie op zaterdag 1 oktober 2022 in het Klokgebouw in Eindhoven. Besparen op de ticketprijs? Dat kan, maar wees er dan snel bij!

TANKARD

Skullpullen de lucht in want de ”Kings of Beer" komen naar Das Oktober Metalfest! Sinds het debuut ‘Zombie Attack’ in 1986 is de kenmerkende mix van punk, thrash en speed metal van de band ongewijzigd gebleven, met slechts hier en daar een line-up wijziging. Het evenwicht tussen humor en technisch inzicht is gevonden want Tankards thrash heeft al meer dan drie decennia standgehouden. Saufen und headbangen!

FLEDDY MELCULY

Deze band begon ooit als een grap maar groeide uit tot een vijfkoppig metalmonster genaamd: Fleddy Melculy. Deze Belgen scoorden begin 2016 nog een culthit met het nummer ‘T-shirt van Metallica’. De crossover van metal, hardcore en Vlaamse teksten is hoogst origineel, maar moet vooral niet te serieus genomen worden.

EVIL INVADERS

Haal je spandexbroek en air guitar maar weer uit de kast, want Evil Invaders komt Das Oktober Metalfest veroveren. De band heeft met ‘Shattering Reflection’ een nieuw album uit en behoort inmiddels tot de Europese top van de speed en thrash metal. Live weet Evil Invaders altijd energieke shows neer te zetten. We gaan een potje headbangen en moshen alsof het weer 1984 is!

GAMA BOMB

De thrash metal van Gama Bomb is gevormd door een streng dieet van horrorfilms, stripboeken en videogames. De band brak in 2005 door met hun EP ‘Survival Of The Fastest’ en heeft met hun laatste full length ‘Sea Savage’ wederom een dijk van een plaat afgeleverd. De Noord-Ierse razernij genaamd Gama Bomb is helemaal klaar om zijn thrash bommen op Eindhoven te lozen.

GOE VUR IN DEN OTTO

Het beruchte duo Johnny Jailbait en Pete Da Bomb aka Goe Vur In Den Otto komt ons een les geven in meebrullen en hell-raisen. GVIDO draait namelijk de ene metalklassieker na de andere en weet als geen enkel ander dj-duo hoe een metalfeestje hoort te klinken!

Van 22 t/m 29 maart kosten de reguliere tickets nog 39 euro, daarna worden ze 45 euro. Dus pak nu je tickets HIER.

Dom Oktober 22 Poster
Advertising