... / Story's / Festivals / EPICA headliner op HELL'S BALLS BELGIUM – Line-up food & music festival by ALCATRAZ nu compleet
Festivals

EPICA headliner op HELL'S BALLS BELGIUM – Line-up food & music festival by ALCATRAZ nu compleet

De Nederlandse symfonische metaltopper EPICA is bevestigd als headliner voor de eerste editie van HELL'S BALLS BELGIUM op 11 november 2023 in Kortrijk Xpo. Met ook nog de toevoeging van de Antwerpse metalcorehelden TEMPTATIONS FOR THE WEAK is de line-up nu compleet.

EPICA is al meer dan twintig jaar een vaste waarde in de symfonische metalscene. Ze staan bekend om hun meesterlijke mix van symfonische, gothic en death metal en in hun line-up zit ook de uit Ieper afkomstige leadgitarist Isaac Delahaye.

EPICA is dan ook de ideale naam om de eerste editie van het ééndaagse indoor metalfestival, een initiatief van Alcatraz Festival, af te sluiten. Andere namen op 11 november in Kortrijk XPO zijn Carcass, Stratovarius, Peter Pan Speedrock, Asphyx, Sonata Arctica, Suicidal Angels, Bark, Carnation en Temptations For The Weak.

Naast een dag boordevol metal kunnen de bezoekers ook genieten van een rijk en gevarieerd food truck festival op de parking naast de concerthal.

Early bird tickets zijn al uitverkocht, maar maak je geen zorgen: reguliere tickets zijn – althans voorlopig - nog verkrijgbaar. Maar lang zouden we toch niet meer wachten … Tickets vind je HIER.

 

Hellsballs Sept23 3