... / Story's / Festivals / Line-up BRAINSTORM FESTIVAL rond met Fallen Sanctuary en VRS:NSMV
Festivals

Updated 01/07/2022

Festivals

Line-up BRAINSTORM FESTIVAL rond met Fallen Sanctuary en VRS:NSMV

De line-up voor het Brainstorm Festival 2022 op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022 is rond. Als laatste bands zijn Fallen Sanctuary en VRS:NSMV vastgelegd. Eerder waren al headliners als Firewind, Swallow The Sun en Scar Symmetry bekendgemaakt.

Brainstorm Visual 2022 Fallen Sanctuary 01

Het Duits/Oostenrijkse gezelschap Fallen Sanctuary doet misschien niet direct een belletje rinkelen, totdat we noemen dat dit de nieuwe band is van zanger Georg Neuhauser (Serenity, Warkings) en Marco Pastorino (zanger/gitarist van Temperance). Verwacht meerstemmige power metal van hoog niveau. Fallen Sanctuary doet zowel een show op de mainstage als in de theaterzaal.

Brainstorm Visual 2022 VRS NSMV 01

Een andere artiest die is vastgelegd voor de theaterzaal is VRS:NSMV, het zijproject van pianist Nacht van de Duitse black metalband Opus Irae. Verwacht een donker, klassiek pianoconcert waarbij je even kunt relaxen in onze heerlijke theaterstoelen. Een mooi rustmoment tijdens het festival en tegelijk verrassend en spannend.

Volledige line-up

  • Vrijdag 4 november:

Scar Symmetry

Signum Regis

Wytch Hazel

Vetrar Draugurinn

  • Zaterdag 5 november:

Firewind

Swallow The Sun

Sleeping Romance

Iotunn

Fallen Sanctuary

Sáwol

VRS:NSMV

Meer verrassingen

Dit belooft wederom een editie te worden van hoog niveau, op de bekende plek: Podium Gigant in Apeldoorn. Naast concerten is er een bierproeverij, een expositie, een kleine cd-markt en komen er meer verrassingen bij. Voor het Brainstorm Festival op 4 en 5 november zijn zowel combi-tickets als dagtickets verkrijgbaar. 18-minners kunnen voor een gereduceerd tarief naar binnen.

Meer informatie: www.brainstormfestival.com

Brainstorm A2 Poster 2022 Ontwerp LR