... / Story's / Festivals / PROGNOSIS voegt vijf nieuwe namen toe – Line-up bijna compleet
Festivals

PROGNOSIS voegt vijf nieuwe namen toe – Line-up bijna compleet

Met Einar Holberg, PG. Lost, Astronoid, Fixation en Obsidious heeft de organisatie van PROGNOSIS nog vijf namen aan de affiche toegevoegd. Het dubbele tweedaagse rock-, prog- en metalfestival vindt plaats op 15 en 16 april 2023 in De Effenaar, Eindhoven, en op 22 en 23 april in indigo at The O2, Londen.

EINAR HOLBER, genoegzaam bekend als de frontman van Leprous, komt volgend jaar met een soloalbum en in de aanloop daarvan speelt hij twee exclusieve shows bij Prognosis in Eindhoven en Londen. Voor een beperkt aantal fans is er ook een exclusieve luistersessie van het nieuwe album bij Prognosis (meer info hierover volgt later). Daarnaast hebben ook de Zweedse experimentele instrumentalisten van PG. LOST, de post-metal proggers van ASTRONOID, heavy prog-band FIXATION en de progressive technical death act OBSIDIOUS hun komst bevestigd.

Devil Doll

VE

Speciaal voor de Nederlandse editie werden nog vier extra bands toegevoegd: naast de Belgische progressieve metalband Hippotraktor, de melodic prog pioniers van Disillusion en nieuwkomer Enma zal Vitam Aeternam samen met leden van de Italiaans/Sloveens band Devill Doll een speciale show spelen.

Voor de niet-kenners: Devil Doll is een zeer invloedrijke, theatrale progband die eind jaren 80/begin jaren 90 onder leiding van de mysterieuze Mr. Doctor furore wist te maken. Het unieke concert zal beslist fans van Leprous, Ulver, Mr. Bungle, Devin Townsend en Danny Elfman aanspreken.

Met de toevoeging van al deze namen is het programma compleet, op de headliner op zaterdag na. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt. Meer info en tickets vind je HIER.

Prog