... / Story's / Festivals / Win duotickets (inclusief camping) voor JERA ON AIR 2023
Festivals

Wim Vander Haegen

02/05/2023

Updated 02/05/2023

Updated 02/05/2023

Festivals

Win duotickets (inclusief camping) voor JERA ON AIR 2023

Het festivalseizoen is officieel begonnen. Zeker voor liefhebbers van het betere alternatieve werk. Die mogen zich opmaken voor een editie van Jera On Air die niets minder dan onvergetelijk belooft te gaan worden. En het kan nog onvergetelijker! Rock Tribune mag van de organisatie drie duotickets (inclusief camping) weggeven!

Jera On Air is hét alternatieve muziekfestival in het zuiden van Nederland in het pittoreske Ysselsteyn, gelegen tussen Eindhoven en Venlo. Jera On Air is het grootste festival voor de punk-, hardcore- en metalcoreliefhebbers in Nederland en biedt een vol weekend met de beste bands uit de scene.

Met onder meer Parkway Drive, The Amity Affliction, Lorna Shore, Rancid, Papa Roach, Hollywood Undead, Billy Talent, Messhugah, Fleddy Melculy, Fever 333, Hatebreed en Flogging Molly is er voor ieder wat wils tijdens de komende editie die dit jaar op 22, 23 en 24 juni plaatsvindt. Check snel even de website www.jeraonair.nl voor de rest van de indrukwekkende line-up van de editie 2023! U vindt er ook alle info over locatie, verblijf, tickets, enz.

Win duotickets!

Met vier live podia, DJ stage, de speciale ‘biergarten’, foodcourt, signeersessies, een camping en nog veel meer activiteiten biedt Jera On Air je een volwaardige festivalbeleving.

En misschien kan jij dat wel helemaal gratis beleven. Rock Tribune mag van de organisatie drie duotickets (inclusief camping) weggeven! Hoe deelnemen? Dat is simpel: stuur je naam en het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com.

De hoeveelste editie van JERA ON AIR vindt plaats op 22, 23 en 24 juni 2023?

De wedstrijd loopt tot en met 15 mei 2023. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Affiche Jera On Air 2023