... / Story's / Actueel / ACCEPT kondigt nieuw album ‘Humanoid’ aan
Actueel

Updated 07/02/2024

Actueel

ACCEPT kondigt nieuw album ‘Humanoid’ aan

Het nieuwe album verschijnt op 26 april 2024 via Napalm Records, de eerste single en video komen uit op 28 februari. ‘Humanoid’ werd geproducet, opgenomen, gemixt en gemasterd door de veelgeprezen heavy metal producer en Judas Priest-gitarist Andy Sneap.

Fans die het album vooraf bestellen, kunnen een kijkje nemen op een pas gelanceerde interactieve website, waar ze de robot die op de albumhoes staat, kunnen herprogrammeren en verschillende delen van het album ontdekken.

Accept2

ACCEPT – Foto: Christoph Vohler

Live in Trix

Accept3

"Ik ben ontzettend blij met ‘Humanoid’”, gitarist/bandleider Wolf Hoffmann. “Het album is door en door energiek! Het was weer erg leuk om met Andy Sneap te werken! We vormen een geweldig team. We kijken ernaar uit om de plaat live te spelen en hopen dat onze fans het net zo goed als wij vinden."

Naast het nieuwe album kondigt ACCEPT ook een Europese headline-tour aan voor de herfst van 2024. De band speelt op 31 oktober in Trix, Antwerpen. Deze zomer keert ACCEPT, na hun Zuid-Amerikaanse voorjaarstournee, ook terug naar enkele rock- en metal festivals, zoals Wacken Open Air en Hellfest.