... / Story's / Actueel / ALCATRAZ 2022 opent met exclusieve pre-party voor kampeerders en buurtbewoners
Actueel

ALCATRAZ 2022 opent met exclusieve pre-party voor kampeerders en buurtbewoners

De voorbereidingen voor het ALCATRAZ FESTIVAL op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2022 in Kortrijk draaien op volle toeren. Op donderdag 11 augustus openen de festiviteiten voor de kampeerders met een exclusieve pre-party. Ook 2.500 inwoners van Stad Kortrijk en Gemeente Zwevegem zijn er die dag welkom om een bezoek te brengen aan het festival ‘in volle werking’.

Op donderdag 11 augustus reserveert ALCATRAZ vanaf 17.30 u een gedeelte van het festivalterrein voor een heuse pre-party. Hierop zijn alle aangekomen kampeerders welkom en werden ondertussen ook de onmiddellijke buurtbewoners uitgenodigd. En dat valt duidelijk in de smaak. “Wij zijn als gezin zeer blij met de uitnodiging op de pre-party van Alcatraz op donderdag 11 aug 2022”, vertelt buurtbewoner Pascal Deviaene. “Wij kijken vanaf de zijlijn uit naar het jaarlijkse gebeuren rond de Alcatraz-weide. Steeds vriendelijke medewerkers en tot op heden nog geen ongemakken meegemaakt.”

Donderdag (2)

Het programma op donderdag is opgevat als een echte onderdompeling in de beleving van het festival. “Dat doen we met optredens van onder meer een aantal tribute bands zoals THE IRON MAIDENS, AC/DC-UK en BULLS ON PARADE die een ode brengen aan de muziek van Rage Against The Machine”, geeft Persverantwoordelijke Bernard De Riemacker aan. “Als kers op de taart treden die dag met BEUK en FAT BASTARD ook twee Belgische bands aan. Wie er trouwens die dag bij is, kan bovendien meegenieten van wat ondertussen uitgegroeid is tot een zoveelste trots van Stad Kortrijk: Kortrijk Drumt. De talloze slagwerkers zullen het evenement deze zomer vakkundig openen.”

Info en tickets: www.alcatraz.be