... / Story's / Actueel / ALEX AGNEW annuleert comedyshow op Werchter
Actueel

Wim Vander Haegen

24/03/2022

Updated 24/03/2022

Updated 24/03/2022

Actueel

ALEX AGNEW annuleert comedyshow op Werchter

Enkele weken geleden kondigde ALEX AGNEW een grootse show aan op de festivalweide van Werchter. Vandaag laat de comedian echter weten dat het event op zaterdag 18 juni 2022 wordt geannuleerd omdat de ticketverkoop niet loopt zoals verwacht. Maar er is ook goed nieuws. “Vanaf september speel ik mijn gloednieuwe comedyshow Wake me up when it’s over in alle theaterzalen en culturele centra in Vlaanderen en ook enkele shows in Nederland.”

“Mensen die mijn carrière al langer volgen, weten dat ik graag met de deur in huis val, dus bij deze: mijn optreden op 18 juni op de wei van Werchter gaat niet door”, is Alex duidelijk in het persbericht. “Ligt het aan de uitwassen van de pandemie, deze woelige tijden, het steeds duurder wordende leven of was het idee om op een festivalwei in openlucht voor rechtstaand publiek een comedyshow te spelen gewoon een brug te ver? Wie zal het zeggen? Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea. Ik zou in ieder geval iedereen die een ticket heeft gekocht enorm willen bedanken. Jullie hebben geen idee wat dat voor mij betekent.”

Alex Agnew Werchter 4

Tickethouders van de afgelaste show in Werchter worden door Ticketmaster op de hoogte gebracht en kunnen rekenen op terugbetaling van hun ticket. Vanaf september speelt Alex zijn gloednieuwe comedyshow in theaterzalen en culturele centra in Vlaanderen en ook enkele shows in Nederland.